Bachbloesem Advies

Klantenbeoordelingen zijn waardevolle feedback. Niet alleen voor ons maar ook voor u als potentiële klant is het belangrijk om te weten hoe onze klanten ons beoordelen.Wij maken gebruik van Kiyoh.nl. Een onafhankelijke website om ervaringen en beoordelingen van klanten in te zamelen.Enkel klanten die effectief bij ons hebben besteld kunnen zo een beoordeling of review nalaten.

Ik kamp al heel mijn leven met angsten en wisselende stemmingen. De ene dag voel ik megoed, de andere dag ben ik somber en verdrietig. Dit al meer dan 30 jaar.Medicatie helpt wel wat maar hebben zo’n vervelende bijwerkingen (in mijn geval moe!!)Op aanraden van een vriendin kwam ik bij jullie terecht. Ik had op dat moment al zoveel geprobeerd dat ik er een beetje moedeloos van werd. Maar wat ben ik blij dat ik het een kans heb gegeven. Sedert ik mijn druppels neem voel ik me echt ontzettend veel beter.Ik voel me innerlijk kalmer en sterker en heb niet zo’n schommelend humeur meer.

Ons zoontje van 11 heeft ADHD en werd Ritalin voorgeschreven. Dit willen wij echter nietgeven aan ons kind gelet op de ernstige bijwerkingen. Daarom hebben we bachbloesems geprobeerd en die helpen fantastisch. Wanneer we eens zonder zitten voelen we meteen weer het verschil en is hij veel drukker en sneller afgeleid. Ik kan het alleen maar aanraden.

Ik stond heel sceptisch tegenover het gebruik van bachbloesems. Maar omdat onze buurmanzo een goed resultaat had bij zijn hond wou ik het voor onze hond ook proberen.Deze is, was, zeer angstig en blafte zeer veer als we weg waren. Tot frustratie van de buren.Na een maand de druppeltjes te hebben gegeven is onze hond veel kalmer en blijkt ook het geblaf stukken beter. Wij (maar ook onze buren) danken u :-)

Hoi Iris, zoals beloofd even een reviewtje ;-)
Ik heb na verschillende aanbieders van bachbloesems voor jullie gekozen omdat 1/ de prijs zeer goed zit en 2/ jullie directe en vlotte communicatie mij wel kon bekoren.
Jullie werken nog op basis van vertrouwen en dat apprecieer ik enorm. Dat zegt namelijk veel over jullie.
Ik had meteen een pakket voor 3 maanden besteld en ben nu 2 maanden verder. Ik vond het fijn dat ik in het begin nog altijd op dezelfde vriendelijke manier werd geholpen toen ik nog vragen had naar gebruik toe. Het was voor mij allemaal nieuw.
De eerste week voelde ik echter geen enkel verschil. Ik heb jullie dat ook laten weten. Je hebt me dan geadviseerd om ze gewoon zonder verwachting verder te nemen en me voor de rest niet te focussen op veranderingen of verbetering. Ik heb dat ook gedaan en na nog eens een week of 2 verder realiseerde ik mij dat ik me echt wel beter voelde. Geen gepieker meer, gejaagdheid was veel minder, enzovoort. Intussen voel ik me goed, ik neem mijn laatste flesje nog uit. Heel erg bedankt voor alles!

Ik heb bachbloesems bij jullie besteld voor onze 2 Schnauzers. Dit op aanraden van onze hondengedragstherapeut. Het resultaat is echt verbluffend.
Ze zijn veel rustiger en vallen geen andere honden meer aan. Top!

Net een kuur van 3 maanden achter de rug en ik ben zeer tevreden van de bachbloesems die je voor mij hebt gemaakt.
Na een weekje of 2 voelde ik me al veel beter maar intussen krijg ik ook positieve opmerkingen van andere mensen. Een tevreden klant erbij dus :-) Siska

Ik kan bachbloesems alleen maar aanraden. Sedert dat ik ze gebruik voel ik me veel beterin m’n vel en wandel ik optimistischer door het leven. Iedereen die me kent merkt het !

Ons kleinzoontje heeft enkele maanden bachbloesems genomen omdat hij nog in bed plastte.Hij is nu al meer dan 3 maanden volledig droog. Super!!

Sedert dat ik bachbloesems neem ben ik veel minder opgejaagd en word ik minder snel boos.Dat was nodig want het laatste jaar vloog ik voor het minste uit tegen alles en iedereen.Ook slaap ik veel beter dan voorheen. Ik val gemakkelijker in slaap en word niet zo veel meer wakker.

Ik gebruik al jaren bachbloesems voor het ganse gezin. Zelfs onze poezen krijgen ze.Vroeger kocht ik apparte flesjes bij De Tuinen maar nu laat ik ze altijd bij jullie samenstelling volgens onze behoefte. Superservice geven jullie!